Prijzen

Newborn (studio)

 

Ben je zwanger of net bevallen en op zoek naar een mooie newbornshoot?  Gezinsuitbreiding is zo bijzonder en dat wil je natuurlijk mooi laten vastleggen. De newbornshoot vindt in een lekker warme thuis-studio plaats. Er staat van alles gereed als mooie setjes,wraps en layers. Er is een ruime keuze uit allerlei props. Natuurlijk kunnen jullie zelf ook leuke accessoires meenemen voor een meer persoonlijk tintje. De volledige shoot duurt ongeveer 2 uur en omvat diverse poses met wraps in mooie schalen en bedjes met zachte layers. Ook een aantal foto’s met jullie als ouders, indien gewenst, zijn hierbij inbegrepen.

Ik bied hier ook een mini versie van aan; de newborn-mini-shoot. Volledige newbornshoots zijn -terecht- prijzig door de tijd en uren van nabewerking en ik heb hier na de vele aanvragen een kleine shoot van kunnen maken met prachtige en diverse bestanden. De duur is 30-45 minuten en ik bewerk 4 bestanden voor €129,-. Foto’s van broertjes/zusjes/ouders zijn hierbij niet inbegrepen.

Omdat ik altijd best een volle agenda heb, kun je deze shoot het best op tijd boeken zodat je zeker bent van een plekje als jullie kindje geboren is. De shoot vindt plaats in de tweede of derde week, daarna kan natuurlijk ook maar in de eerste weken slaapt de baby nog heel veel en kunnen er meer foto’s gemaakt worden met een heerlijk slapende baby.

 

 • Duur : 2 uur, mini: 30-45 min.
 • Diverse props en setjes om te gebruiken
 • 8 HR digitale bestanden,(keuze uit 12-15 bewerkte bestanden)verstuurd via Wetransfer
 • Investering volledige shoot: €239,-
 • mini shoot: €129,- met 4 bestanden
 • Extra bestanden zijn bij te kopen voor €17,50 per stuk, 5 voor €75, 10 voor €120

Sittershoot (baby 6-12 maanden)

Ondertussen zijn de newbornfoto’s wat verouderd en lijkt je kindje er niet zoveel meer op en dus is niets leuker dan tussen de newbornshoot en de cakesmash een serie foto’s te maken wanneer jullie kindje zelfstandig kan zitten maar nog niet weg kan lopen. De fotoshoot vindt gewoonlijk in de studio plaats, in een mooi licht houten decor maar je kunt natuurlijk ook kiezen om de fotoshoot buiten plaats te laten vinden. Ik heb hier in de studio de schattigste jurkjes, mooie schalen en layers en er kan een keuze gemaakt worden uit de ruime hoeveelheid haarbandjes voor meisjes.

 

 • Duur : 45 – 60 minuten in studio/outdoor
 • Diverse props en setjes om te gebruiken
 • 8 digitale HR bestanden verzonden via Wetransfer
 • Investering : €119,-

Baby lifestyle

Wil je lekker thuis blijven maar wel prachtige foto’s van jullie kleintje laten maken? Bij deze shoot kom ik aan huis, lekker comfortabel in jullie eigen omgeving. Een shoot met de focus op het gezin. Dat betekent dat ik bij jullie thuis, meega in het ritme van jullie kleintje en gebruik maak van jullie spulletjes. Zelf neem ik ook wat doeken en setjes mee als jullie dit willen. Voor het maken van mooie foto’s hebben we niet veel nodig; onder andere kussens, de box, het badje, het bed en natuurlijk een groot raam in de buurt.

Het is altijd lastig plannen met een baby maar jullie kunnen wat voorbereiden door alvast een kledingsetje aan te trekken,de verwarming hoog te zetten,het bed op te maken en zorgen dat eventuele broertjes en zusjes klaar zijn voor de foto.

Het is mogelijk om uit te breiden met een aantal (3) “studio” foto’s met bijvoorbeeld bloemenachtergrond, bedje ed. naast de lifestyle shoot. Hiervoor neem ik een mooie schaal of poseerkussen, setjes kleding, wraps, layers,  props, haarbandjes en mutsjes mee. Dit voor een meerprijs van €55,-

 

 • Duur: 1.5 uur
 • Diverse props en setjes om te gebruiken
 • 10 HR digitale bestanden (keuze uit 15-20 bewerkte bestanden) verzonden via wetransfer
 • Investering : €225,-
 • Extra bestanden zijn bij te kopen voor €17,50 per stuk, 5 voor €75, 10 voor €120
 • Reiskosten bedragen 0,30 ct p.km.
jungle cakesmash

Cakesmash & Splash

Is jullie kleintje bijna jarig? En wil je deze superleuke foto’s gebruiken voor de uitnodigingen of gewoon zomaar? Laat deze geweldige mijlpaal dan feestelijk door me vastleggen!

Er is ontzettend veel keuze (meer dan 1000 sets) in kleuren en thema’s (Safari, Baby Dino, Koekiemonster, Bing, Jungle, Cocomelon, Mermaid, Unicorn, Boho, enz.). De decors maak ik zelf dus als je iets nog niet gezien hebt op de facebook pagina of insta, stuur me gerust een berichtje met je wensen.

Dit houdt deze superleuke shoot in: een pre-smash; foto’s in een outfit (van jullie zelf of van mij) op een prachtige, handgemaakte leren minisofa in licht beige in de cakesmash-set, de smash zelf met een giant cupcake of rond ombre taartje en als afsluiting een spetter-badsessie in een superschattig mini bubbel badje met een (hypo-allergeen) bubbelsopje. Zo gaan de kleine feestgangers weer heerlijk schoon en fris mee naar huis.

Voor de meisjes zijn er diverse schattige rompertjes en jurkjes in veel kleuren beschikbaar en voor de boys, broekjes met bretels, een vlinderdasje of klein stropdasje.

* Extra bij te bestellen; een melkbadje met prachtige, verse bloemen (meerprijs van €55,-).  Of in de koudere maanden; een chocobad met echte chocolademelk in een grote mok met grote marshmallows om van te smullen (meerprijs van €55,-).

Een cakesmash is trouwens niet alleen geweldig voor de kleintjes maar ook ontzettend leuk voor jezelf! Dus staat er nog een lekker gekke fotoshoot op je bucketlist voor je 30e (dirty thirty) verjaardag? Boek je shoot dan snel en naast de taart kan natuurlijk een fles wijn of champagne mee op de foto, of bier of whisky voor de mannen.

Boek deze fantastische fotoshoot bijtijds, zo heb je zelf genoeg tijd om rustig de uitnodigingen te maken. Wanneer je uitgaat van een bewerkingstijd van maximaal 2 weken, zit je altijd goed. Ik heb ondertussen al ruim 1000+ smashes gefotografeerd dus jullie kindje is in professionele en geduldige handen. Bovendien nemen we eerst even rustig de tijd om even te wennen in de thuisstudio en om rond te kijken zodat zelfs het meest eenkennige kindje naar huis gaat met een prachtige galerij om uit te kiezen!

Wil je wel een aantal leuke foto’s maar geen volledige cake smash en splash?  Kies dan voor een cakesmash mini van €155,-. Hier zit een (basic) laag taartje in gewenste kleur bij, een bijpassende outfit en een kleuren decor met een aantal heliumballonnen (geen thema’s). Deze minishoot duurt ongeveer een half uur en er zitten 5 mooi bewerkte bestanden bij. Extra bestanden kunnen worden bijgekocht voor €15,- per bestand. (5 voor €65,-, 10 voor €110,-, 15 voor €150,-). Onbewerkte bestanden geef ik helaas niet vrij. De mini smash is wegens drukte in de weekenden alleen beschikbaar op doordeweekse dagen.

Lijkt een hot cocoa fotoshoot met marshmallows je leuk wanneer het weer kouder wordt? Bij deze shoot zit jullie kleintje in een grote mok met warme chocolademelk en grote marshmallows.

Feestelijke groet, Diana.

 

 • Duur : ongeveer 45 min -1 uur
 • Inclusief : giant cupcake / ombre taartje, bubbelbadje en naar wens afgestemd decor. Een ballonnenboog is €50,- extra en inbegrepen bij pakket 3 en 4.
 • Bloemen/melkbadje of hot cocoa mok kan worden toegevoegd voor €55,-.
 • Pakket 1: 10 digitale HR bestanden, te kiezen uit een tijdelijke online galerij en verzonden via Wetransfer  €179,-
 • Pakket 2: 15 digitale HR bestanden, met tijdelijke online galerij €229,-
 • Pakket 3: 15 digitale HR bestanden met een ballonnenboog inbegrepen, met tijdelijke online galerij om uit te kiezen €265,-
 • Pakket 4: 20 digitale HR bestanden, incl. ballonnenboog, met tijdelijke online galerij €299,- of zonder ballonnenboog €265,-
 • Hot cocoa fotoshoot: €199,- met 10 bewerkte bestanden.

Kinderfotografie – outdoor

Buiten is het altijd prachtig om kinderen te fotograferen. Spelend op het strand of in het bos,  de natuur is zo mooi beeldvullend! En voor de kinderen is er altijd wat te zien en te doen; spelen met de blaadjes of schelpjes naast eventuele props. Ik doe altijd mijn best om zo een relaxed mogelijke sfeer te creëren waarbij kinderen zich happy voelen en ongedwongen hun gang kunnen gaan. Het contact wat ik in korte tijd probeer op te bouwen zorgt ervoor dat een kind zich niet meer zo bewust is van de camera, een essentieel iets voor een mooie,spontane foto. Er zijn een aantal prachtige locaties in de omgeving maar als jullie zelf een favoriete of andere prachtige plek in gedachten hebben, kun je me dat natuurlijk ook laten weten.

 

 • Duur : 1-1,5 uur
 • Gebruik van verschillende props (diverse beren,ballonnen,indianentooi met grote borstketting,enz.)
 • 8 digitale HR bestanden verzonden via Wetransfer
 • Investering : €129,-

Mini-shoots

Een mini-shoot is bij uitstek geschikt om de foto’s te updaten. Zo komt elk jaar Kerst aan bod. Maar ook andere geweldige themashoots als de Elfjes, Wednesday en klaprozenveld – minishoots.  Voor de klaprozenshoots in Juni komt de entree voor het veld er nog bij.

Op de insta/facebook pagina van Diana Schouten fotografie vind je hierover meer informatie, wanneer de shoots plaatsvinden en in welk decor.

 

 • Duur: 20-30 min
 • 4 digitale HR bestanden,verstuurd via wetransfer
 • Investering : €75,-

Gezinsshoot – outdoor / Family Faces

Vier de liefde! Vier het samen zijn,elkaar steunen door dik en dun. Vier liefde voor je partner,je ouders,kinderen of opa en oma en laat deze momenten vastleggen, voor nu, voor altijd. Het is een mooie manier om jullie band te laten fotograferen met een prachtige fotoreportage. Vanaf 4 personen is de prijs voor de outdoorshoot €159,- met voor elke persoon extra €10,- meer.

De Family Faces shoot is €75,- tot en met 4 personen met daarna elk gezichtje meer €10,- extra. Hiervoor ontvang je een bestand met alle gezichten in zwart-wit.

Capturing your image is not only for you but for the generation that follows.

 

 • Duur : 1-1,5 uur
 • 8 digitale HR bestanden,verstuurd via wetransfer
 • Investering : €159,-
 • Family Faces : €75,-

Zwangerschapsshoot – outdoor / studio

Is er een kleintje op komst? Van harte gefeliciteerd! Zwangerschap is prachtig en hoewel het wachten altijd lang duurt, is het ook weer zo voorbij. Laat daarom je prachtige buik mooi vastleggen in schitterende zwangerschapsjurken. De partner en kinderen fotografeer ik hierbij ook. Een volledige outdoorsessie op het strand of in het bos met 4 prachtige zwangerschapsjurken duurt ongeveer 1 tot 1,5 uur en de beste tijd om deze shoot in te plannen is tussen de 29 en 36 weken. Dan is de baby vaak nog niet ingedaald en is je buik mooi rond en kun je het vaak nog wel even volhouden om een tijdje te staan. In de collectie zitten echte pareltjes van prinsessenjurken met tule en ruche maar ook mooie nauwsluitende en jurken met slepen om op te gooien uit te kiezen.

Een mini sessie (zonder partner / kinderen) is ook mogelijk, hierbij is er een keuze uit 2 zwangerschapsjurken en ontvang je 4 bestanden voor €150,-  en duurt de shoot ongeveer 30-45 min. Voor privacy tijdens de jurkenwissel wordt gezorgd; ik heb een mobiele kleedruimte ter beschikking.

 

 • Duur : 1-1,5 uur, mini; 45 minuten
 • 4 digitale HR bestanden €150,-
 • 6 digitale HR bestanden,verstuurd via wetransfer €199,-
 • 10 digitale HR €275,-

Fotoshoot boeken

Een fotoshoot boeken vol interactie, leuke momenten en emotie. Geniet!
En ik vang de momenten.